Lördag

Verkar bli en helt okej dag idag, vädermässigt alltså! ⛅️
Fick ju låna mig en bil igår när vi skulle ner till Nåtti, väl i bilen så var inte Liam på något strålande humör! Lucas (fyndig som han är) säger: "Jag tror inte att Liam gillar den här bilen!". 
Haha! 😂 😂 😂
Undra vad hans morfar säger om det? 

Nä, dags att klä på sig och se vad vi hittar på idag! 

Jenni . - * Lördag
Over n' out.!

Fredag

Idag är det fredag.
Kidsen bestämde sig för att sova till halv åtta i morse! Vilken lyx! 🙊
Det kan man ju få äta upp i morgon!
Karln i huset är på vift i helgen. 
Men nästa vecka är han hemma! HELA veckan! 👍 
Vi får väl se vad vi ska hitta på då, men med våran tur så blir väl barnen sjuka. Så var det ju under julen. Men vi hoppas på friska barn. 

Har varit ute nu och åkt stjärtlapp med den äldre medan den yngre sover. Nu ser vi lite tv, Barnkanalen varvat med skid-VM på ettan. 
Skulle få låna en bil av mor och far senare. Hade tänkt åka ner till Nåtti ikväll om det passar och dit promenerar jag inte!  

Jenni . - * Fredag 
Over n' out.! Helg

Badhuset igår med Lucas. 
Det har ju varit Adam som varit med honom under tiden jag ammat. Men nu när jag slutat så var det mamsen som fick följa med och bada. Det är väl drygt ett år sedan jag var där och vilken skillnad det är på pojken. Han simmar runt som en fisk, men han gillar verkligen inte att få vatten i ansiktet. 
Det är något vi får arbeta med. 
Efter drygt 45 minuter så var han färdig för då skulle han köpa fika. Gottegrisen. 
På en vecka eller två tror jag att Liam ska få följa med och bada. Han har inte gillat att bada överhuvudtaget men nu har det vänt efter två riktigt pedagogiska badningar. Sist så badade han för första gången i badkaret tillsammans med Lucas. Gick fint! 

Idag har vi tagit det lugnt och sansat.
Lucas har fått byta lampa i sitt rum så nu sover han där istället för i datarummet. Han påstod sig se ett öga i lampan! Så nu när lampan flyttat ut så går det hur bra som helst att sova där även om han kommer över till vårt rum vissa nätter. 
Annars så är de rätt lugnt här hemma!

Jenni . - * Helg
Over n' out.!


Svett

Här duggar det inte tätt mellan inläggen! 
 
Har idag svettat upp mig genom att gå på löpbandet här hemma framför tvn. Gick i 25 minuter sen pallade inte benhinnorna mer. Tror det beror på lutningen av bandet. Det är alltså inte plant utan har en liten lutning uppåt och eftersom det var år och dar sen jag gick på ett band så kanske det inte var så konstigt att jag blev lite öm i benen. 
Tog en lång stretch efter, inte bara benen utan lite andra delar av kroppen samt att det blev en liten magöving som sista grej. Tog en timma allt som allt, jag är nöjd. Annars så brukar man ju gå ut för hårt! 👊
Ska ringa upp till sjukgymnastiken i morgon och höra om dom tror att jag behöver komma upp. Ryggen har verkligen inte varit mitt vän de senaste dagarna, så nu är det dags att sätta lite muskler där. I samma veva hoppas jag att min hållning blir bättre. Är som en riktig hösäck. Har väl aldrig haft riktigt bra hållning, men nu är det riktigt illa, skyller lite på amningen. 😇

Sen har vi bestämt oss för att åka ner till Småland på bröllop i vår! 
Adams kusin gifter sig så då åker vi ner då istället för i sommar. Ska dessutom ragga förbi Göteborg en sväng. Boendet är bokat, på lisebergsbyn. Såg mysigt ut plus att det ligger utanför stan. 👍
Gruvar mig lite för bilfärden med barnen!!! Men dom är tuffare än man tror! 

Nä nu är det dags att stänga ögonen! 

Jenni . - * Svett 
Over n' out.!

RSS 2.0