Fytusiken

Julen är förbi och det nya året ska ringas in ikväll. 

Själv ligger jag i trolig magsjuka. Kan kanske vara nått annat men känner mig inte på topp så att säga. 
Tråkigt till tusen då vi skulle vara rätt många ikväll. Nåja! Bäst att stanna hemma så man inte smittar någon. 

Jenni . - * Fytusiken
Over n' out.! 

Gran

Idag har granen kommit upp. Nöjd! 
Bilden uppe till höger är där Lucas satt julkulorna ;) Alla på samma ställe! 
Paketen blev inslagna när den lille lagt sig för kvällen. Har kvar ett par paket att knåpa ihop i morgon. Sen är de klart. 

Jenni . - * Gran
Over n' out.! 


Julledigt

Då hade man julledigt! 
Började ju kanske mindre bra inatt då Lucas hade feber och la en spya på golvet i sovrummet. Men jag tror inte de beror på magsjuka - som härjar på förskolan. Han spyr ofta när han har feber, men vi kommer ändå hålla oss hemma om nu febern skulle vara borta i morgon. 

I övrigt så är de väl dags att sätta ihop julgranen. Men med tanke på att vi ligger i tv-rummet så kanske de får vänta till i morgon. Vi får väl se helt enkelt! 

Jenni . - * Julledigt 
Over n' out.! 

Halt

Vilken vinter vi har. Flera plusgrader idag! Snorhalt ute, man får passa sig när man är ute. Lucas körde omkull här hemma idag när vi kom från förskolan. Begriper dock inte hur han hann vända på sig och slå i kinden och pannan. Nåja det gick i bra trots allt! 
Skulle väl vara varmt i morgon också. Tråkigt, för man vill ju inte direkt ut i halkan. Kanske broddar hade varit nått ;) Bobben lär i alla fall gå lätt i de här föret! 

Långpass på jobbet i morgon och på fredag, sen är de bara två pass till nästa vecka och sen slutar jag! 
Nytt jobb efter nyår på Hornavan Hotell. Känns riktigt roligt med något nytt :) 

Jenni . - * Halt 
Over n' out.! 

Söndag

Så var de söndag och kallaste dagen i vinter. Har sovit sjukt dåligt då jag är tätt i näsan och inte får nått att hjälpa! Nåja de är ju bara att kliva upp när Lucas tycker det är dags! 
Igårmorse däremot så sov jag till kvart över nio men då sov ju Lucas hos mamma och pappa. Första gången jag sov själv i lägenheten. Eller ja, första gången sen Lucas föddes. Adam är nämligen i Umeå och har trevligt :) 

Idag är de däremot kallt som jag skrev. -24 idag, har sett att de är kallare på andra ställen. Vi får väl se hur länge kylan håller i sig. Inte så länge tycker jag  i alla fall. 

Jenni . - * Söndag
Over n' out.! 

Juligt

Då var de snart onsdag. Igen.
Har varit ledig idag så jag har julpyntat de sista idag.
Hann inte färdigt i söndags.
Och tro nu inte att jag har en miljon tomtar eller så, men de tar sin tid när en ivrig grabb på två och ett halvt år också vill vara med.
Så nu är de julgranen som saknas i julpyntväg, men de får vänta ett par dagar till.
Måste inhandla belysning samt kulor och diverse annat då vi "bara" hade den lilla granen förra året.
 
När vi då ändå är inne på jul så tänkte vi ta kort på Lucas idag. Eller jaa, vi tog korten, la in dem på datorn och skulle kolla vilka som blev bra. Då ser man en liten liten liten snorkråka som syns på VARENDA bild, självklart.
Så det får bli nya kort på torsdag helt enkelt. Hur vi kunde missa den vet jag inte, men nu blev det så och vi får helt enkelt göra om och göra rätt. ;-)
 
Ibland så har man tur. Det var julskyltning i söndags och jag fick priser i två av tävlingarna!
1a pris på Kalles tipsrunda och 2a pris på Presentstugan.
Roligt. :-D
 
Jenni . - * Juligt
Over n' out.!
 

RSS 2.0